| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Duygu Cantekin Yuvarlak Masa Toplantıları Koordinatörü

Kayıt: 06 May 2007 Mesajlar: 16 Konum: ODTÜ Psikoloji Bölümü
|
Tarih: Cum Oca 22, 2010 11:32 pm Mesaj konusu: Yuvarlak Masa 13 |
|
|
Uzunca bir aradan sonra, Psinema Yuvarlak Masa toplantilarimizi Gazi Universitesi Guzel Sanatlar Fakultesi (GU GSF) isbirligi ile gelistirerek devam ettiriyoruz. Bundan boyle ayda bir ve Pazar gunleri duzenlenecek yeni Yuvarlak Masa toplantilarinin ev sahipligini Tunus Caddesi No 35'te bulunan GU GSF yapacak.
Ilk toplantimizda konu edecegimiz film, Kim Ki-Duk yönetmenliğindeki Bin Jip (Bos Ev)(2004).
Konuşmacılar: Kurtulus Ozgen (GU), Ali Herisci (GU), Gokhan Erkilic (Sekans), Ece Ozdemir (Sekans) ve Faruk Gencoz (ODTU).
Tarih: 31 Ocak 2010 Pazar. Saat 11:00'de film, saat 12:45'te sunumlar ve tartisma baslayacak.
Yer: Gazi Universitesi Guzel Sanatlar Fakultesi, Tunus Caddesi No 35, Sergi Salonu
Gorusmek dilegi ile,
Duygu |
|
| Başa dön |
|
 |
Burcu SEVİM RadyoODTÜ Koordinatörü
Kayıt: 24 Oca 2007 Mesajlar: 306 Konum: ODTU Klinik Psikoloji
|
Tarih: Cmt Oca 23, 2010 3:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok sevindim yuvarlak masa toplantılarının tekrar başlamasına Ancak buna aynı saatlerde radyo programımız olduğu için katılamayacağız. Daha sonra yapılacaklarda bir saat değişikliği olabilir mi eğer yine pazar günleri olacaksa?  _________________ Burcu SEVİM
ODTÜ Klinik Psikoloji |
|
| Başa dön |
|
 |
Faruk Gençöz Psinema Projesi Yöneticisi

Kayıt: 19 Oca 2007 Mesajlar: 1636 Konum: ODTÜ Psikoloji Bölümü
|
Tarih: Pzr Oca 24, 2010 8:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Yuvarlak Masayı Pazar günleri ve şehirde yapmak isteyişimizin sebebi toplantıya katılım için engel teşkil edebilecek mazeretlerin en aza indirilebilmesi. Bunun üzerine bir de GSF kadrosunun desteğini de alabilmek büyük bir avantaj.
Radyo programımızın da Pazar günleri hem de en canlı vakitte yapılıyor olması kesişme açısından dezavantaj olsa da programın daha fazla dinlenebilmesi açısından büyük bir avantaj da. Böyle bir durumda da yapılabilecek pek bir şey yok gibi gözüküyor. Belki radyo programı için ayda bir nöbetçi sunucu ve konuşmacı tayin edilebilir. Yarışma düzenleyip bir dinleyicimizi o gün programa misafir yorumcu olarak seçebiliriz. _________________ Faruk Gençöz
www.metu.edu.tr/~fgencoz |
|
| Başa dön |
|
 |
Melike Korkmaz Yönetici

Kayıt: 20 Şub 2007 Mesajlar: 187 Konum: A.Ü. Disiplinlerarası Adli Tıp Anabilim Dalı, Adli Psikoloji Y.L.
|
Tarih: Pzr Oca 24, 2010 6:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hocam bu toplantı herkese açık olacak değil mi? Duyuruları başka nerelerde yapıldı bilmiyorum ama gelmek isteyen herkes gelebilir mi? _________________ Melike N. Korkmaz |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Oca 24, 2010 7:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Herkese açık bir toplantı ancak salon büyük değil. 40 kişiden fazlasına pek uygun olmayabilir. _________________ Faruk Gençöz
|
| Başa dön |
|
 |
Gizem Ateş

Kayıt: 19 Şub 2009 Mesajlar: 49 Konum: ODTÜ klinik Psikoloji YL
|
Tarih: Pts Oca 25, 2010 11:39 am Mesaj konusu: |
|
|
orada olacagim  _________________ Gizem Ateş |
|
| Başa dön |
|
 |
Ümit Yaşar Öztoprak

|
Tarih: Cum Oca 29, 2010 9:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Fotograf makinesini getirmeyi düşündüm de gerekli olur mu dergi için? _________________ http://umityasaroztoprak.com/
Film çekmek için bir kadın ve bir silah yeter.
Jean-Luc Godard |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Oca 29, 2010 11:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
GSF bildiğim kadarı ile bir video çekimi yapacak. Videodan resim alınabilir ancak fotoğraf makinası gibi olmaz herhalde. Bir de senin artistik açılar yakaladığını gördük geçmişte. Bence her halikarda makinayla gelsen iyi olur. _________________ Faruk Gençöz
|
| Başa dön |
|
 |
Duygu Cantekin Yuvarlak Masa Toplantıları Koordinatörü

Kayıt: 06 May 2007 Mesajlar: 16 Konum: ODTÜ Psikoloji Bölümü
|
Tarih: Cmt Oca 30, 2010 1:38 am Mesaj konusu: |
|
|
| Ben fotograf cekimi icin iki kisi ayarlamistim ama fazla fotograftan bi sorun cikmaz heralde... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ümit Yaşar Öztoprak

|
Tarih: Cmt Oca 30, 2010 5:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Filmi evde izleyip tartışma kısmına makinemle geliyorum o zaman... _________________ http://umityasaroztoprak.com/
Jean-Luc Godard |
|
| Başa dön |
|
 |
Ümit Yaşar Öztoprak

|
Tarih: Pts Şub 01, 2010 1:12 am Mesaj konusu: |
|
|
Facebook grubuna fotografları ekledim.
Bugünkü toplantı -daha- çok sayıda farklı disiplinin birarada olmasıyla çok daha "ateşli tartışmalar"la keyifle geçti... _________________ http://umityasaroztoprak.com/
Jean-Luc Godard |
|
| Başa dön |
|
 |
|